4

Snobizmas. Akligatvio apžvalga.

Posted by Akligatvis. on 23:33 in
Vitejte*, šiandien pasidalinsime Akligatvio įspūdžiais.


Kaip rašo jo smegenų rentgenas, tipo cinikas nusprendė neplagijuoti jokio (ne)tikro personažo/veikėjo ir pan., o susikurti savo - Poną Snobą**.




Ponas Snobas yra fiktyvus retro stiliaus puošeiva***, dviejų personažų - Shrūmso karvės ir Antano Ego - samplaika. Iš Ego paimta išvaizda, iš karvės - manieros****. Pabandysime apibūdinti visą tai. Retro, tiksliau - Antono Ego - išvaizdos aprašymas paimtas iš buvusio Katakombos blog'o.



Išvaizda - Retro stilius.

Ną, šį stilių Ponas Snobas naudojo iš karto po one'izmo atsikratymo. Jis gali būti šiek tiek senamadiškas. Pirma - skrybėlė (jų turi net devynių rūšių - dvi aksominės, trys odinės ir keturios „paprastos“). Pirmas akcentas, Pono Snobo nuomone, turi būti ant galvos. Poto eina *kas poto eina*. Ponas Snobas mėgsta šalikus, storus šalikus. Jis paprastai vilki aksomines/viskozines kelnes, viskozinius marškinius ir puošnų švarką. Namuose jį retkarčiai galima sutikti apsirėdžius marškiniais ir megztiniu. Tai būna retai, bet būna. Beje, Ponas Snobas rūko pypkę.









Manieros***** - ironiškai flegmatiškos.

Ponas Snobas šneka lėtai ir trumpais sakiniais. Trumpai. 73% jo kalbos yra ironija. Visas likęs - trumpos nuotrupos, dažniausiai sakomos pašnekesio dalyviui - "ką-tu-turi-daryti-kvaily". 






Išvados

Kas pasikeitė nuo kitų personažų - spręsti galite patys. O pokyčiai yra gerai, nes viskas laikui bėgant tobulėja. Bent jau Snobas taip mano. O mano jis kaip Avytė******. 




Pastabos.


* - čekiškas pasisveikinimas.

** - ai, tik nereikia skiest. Tas pats plagijavimas.

*** - ne pižonas. Kažkas tarp pižono ir.. nieko.

**** - ir iš Ego paimtos manieros. Taip, kad vėl nereikia skiesti. 

***** - skaityti kas parašyta viršuje.

****** - čia ji minima tik todėl, kad parašytų bent vieną komentarą.

4 Comments


Avytė nemano kaip Snobas.


Strategija suveikė. Avytė parašė.


Plok katučiu.


Paplojam, gal dar niekinga Stogdengė palaižys.

Rašyti komentarą

Tave stebi Snobas.

Copyright © 2009 Akligatvis All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.