0

Kino metražas. Kino apžvalga.

Posted by Akligatvis. on 13:48 in

Kino metražas dabar knisis po ne itin populiarų movie'ą, tiksliau sumelavus - siaubiaką. "Living Hell", arba "Organizm"* fantastikos ir siaubo žanrų kūrinį. Ar jis pateisins šių žanrų gurmanus? Tuojaus išsiaiškinsime.

1958m. Pentagonas, su rusų mokslininko pagalba pradėjo kurti naują bakteriologinį ginklą, tačiau su laiku projektas buvo užšaldytas. Tik šiais laikais, besiruošiant griauti bazę, buvo rastas užmūrytas laboratorijoje kambariukas, su hermetiška cisterna. Atidarius cisterną iškrito negyvo mokslininko kūnas, ir iššliaužė organizmas, panašus į kirminą šaknį.. Organizmas plėtėsi, pastoviai didėjo ir užėmė vis didesnę ir didesnę teritoriją. Viskas, ką jis sutiko pakelyje, žuvo. Kariškai bandė organizmą sunaikinti, tačiau nieko nepadėjo, mat kulkos ir sprogimai, kaip ir šiluma, tik skatino jo augimą. Tik mirusio mokslininko sūnus turi imunitetą organizmui, tik jo kraujas žudo organizmą. O organizmo branduolys mirusio tėvo kūne. Dabar vyrukas keliauja į tikrą pragarą - sunaikinti kirmino šaknų.

Bandymas surišti du sunkiai surišamus žanrus - šio filmo minusas. Viskas jame buvo paruošta ir siaubo filmui, ir fantastikos filmui, bet nei viena, nei kita sritis pilnai neparodyta, arba parodyta labai banaliai.

Pakalbam apie pliusus.

Man iš tiesų patiko, kad per visą filmą, išskyrus jo pabaigą, jaučiama įtampa. Stipri įtampa, kuri duoda pastovius signalus apie jos egzistavimą.

Išvados

Šį filmą verta pažiūrėti vieną kartą. Tas vienas kartas praplės jūsų akiratį siaubofantastiniame žanre. Tie kas mano, kad fantastika nenusileidžia mistikai - labai klysta. Mistika, paslaptys - mus gąsdina. O ne šaknys. Dėkui už dėmesį.



Pastabos.

* - čia du pavadinimai. Kas kaip nori, tas taip ir verčia.

0 Comments

Rašyti komentarą

Tave stebi Snobas.

Copyright © 2009 Akligatvis All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.